27 Temmuz 2019 Cumartesi

Bursa Düğün Salonu Fiyatları

BURSA DÜĞÜN SALONU FİYATLARI

Herkes çocukluğundan itibaren çok güzel bir düğünün hayalini kurar ve bu hayal ile büyür. Kimi insan hayalinde bu düğünü bir kır düğün olarak düşünürken kimisi de havuz başı ya da düğün salonunda bir düğün hayal edebilir.
Tabi ki hayal edilen düğünün içeriğindeki hizmetler artmakla beraber düğünün maliyeti de artmaktadır. Ancak herkesin hayallerini gerçekleştirmek amacıyla her bütçeye uygun düğün paketleri mevcuttur.

Bursa ilimizde kır düğünleri, havuz başı düğünler ve düğün salonlarında yapılan düğünler sıklıkla tercih edilmektedir.

Kapalı düğün salonları için konuşacak olursak, düğün salonlarında verilen hizmetler;
Gelin saç ve makyajları, araç süsleme, misafirlere kuru pasta, içecek ve pasta ikramı, özel şovlar, ışıklandırmalar, fotoğraf ve anı defterleri, protokol masalar, profesyonel servis ekibi, ücretsiz otopark, kamera çekimi gibi hizmetler olup yemeksiz davetlerde her bir misafir için ortalama olarak 30 TL, yemekli davetlerde ise her bir misafir için ortalama 50 TL ücretlendirme mevcuttur.

Havuz başı düğünlerde ise profesyonel ekip ile yapılan süslemeler ve organizatör yardımları ile standart tüm hizmetler sağlanmakta olup yemeksiz davetlerde her bir misafir için ortalama 75 TL, yemekli davetlerde ise her bir misafir için ortalama 100 TL ücretlendirme olduğu görülmektedir.
Düğün mekanlarında ücretlendirme mevsimsel olarak değişkenlik gösterebilmekte olup erken rezervasyon yaptırılması halinde çok daha uygun fiyatlarla hayalinizdeki düğünü gerçekleştirme imkanına sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder